TIMISOARA - SIBIU

Programul de transport curse microbuze Timisoara – Sibiu orele de plecare si sosire precum si punctele de imbarcare pe ruta Timisoara – Sibiu

  REZERVA    – Cursa disponibila
  REZERVA    – Cursa indisponibila

 

Plecare
07:00

Durata
4h

Sosire
11:00

  REZERVA 

Plecare
09:45

Durata
4h

Sosire
14:00

  REZERVA 

Plecare
23:00

Durata
4h

Sosire
03:00

 REZERVA 

SERVICII

   Wi-Fi
Este imposibil să te plictisești la bordul microbuzelor noastre cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G !
Spațiu pentru picioare
E-Bus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Micobuzele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.
    Prize
Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre  prizele din microbuzele noastre.
Bagaje
Microbuzele E-Bus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de bagaje, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele mari.

ALTE CURSE