Curse Adjud – Sibiu

CURSE ADJUD - SIBIU

Program transport curse microbuz , orele de plecare si sosire din AdjudSibiu , pret calatorie si statiile de la Adjud catre Sibiu

  REZERVA    – Cursa disponibila
  REZERVA    – Cursa indisponibila

 

Plecare
09:00

Durata
6h30'

Sosire
15:30

  REZERVA 

Plecare
10:30

Durata
6h30'

Sosire
17:00

  REZERVA 

Plecare
13:00

Durata
6h30'

Sosire
01:00

  REZERVA 
Statie Adjud | Peco OMV – iesirea spre Brasov
Statie Sibiu | Parcare Gara CFR

SERVICII

   Wi-Fi
Este imposibil să te plictisești la bordul microbuzelor noastre cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G !

Spațiu pentru picioare
Fix-Bus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Micobuzele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.

    Prize
Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre  prizele din microbuzele noastre.

Bagaje
Microbuzele Fix-Bus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de bagaje, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele mari.

ALTE CURSE