Conditii de calatorie

CONDITII DE CALATORIE

 

            Amarilia depune eforturi pentru a transporta pasagerul si bagajele cu promptitudine in conditii de siguranta si confort. Orice amanare sau renuntare la calatorie se face cu cel putin 24 de ore inainte de ora plecarii. Nici o plecare in cursa nu poate fi amanata din cauza intarzierii calatorilor. In cazul neprezentarii calatorului in cursa, Amarilia  va dispune de loc in interesul sau. Calatorul are obligatia sa se prezinte cu minim 10 minute la locul de imbarcare, intarzierea sau neprezentarea, ii ofera dreptul transportatorului sa anuleze rezervarea fara a restitui contravaloarea biletului. Amarilia  nu isi asuma responsabilitatea cu privire la documentele de trecere a frontierei, necorespunzatoare sau incomplete.

            Amarilia nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului si cantitatii bagajelor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorul este obligat sa respecte legislatia in vigoare cu privire la acest lucru. Este inclus in pretul biletului  de transport, un bagaj de mana si un troler pentru fiecare persoana. Copii sub 10 ani beneficiaza de o reducere de 50% din pretul biletului intreg.

            Copii cu varsta de pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate cu conditia sa nu ocupe un loc individual.  Calatorii sunt obligati sa-si supravegheze bagajele in statiile de coborare. In caz de neurmarire a bagajelor firma nu raspunde de acestea.

Pentru cantitatile ce depasesc greutatea admisa gratuit la transport, se percepe pentru fiecare kilogram suma de 5 lei.

            In cazul deteriorarii bagajelor in timpul transportului orice reclamatie se va face direct delegatului firmei in momentul ridicarii coletului; reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare. Nu sunt admise la transport materiale explozive, munitii, gaze comprimate, droguri, lichide inflamabile, materiale iritante sau orice articol sau substanta din gama asemenatoare. Rezervarea pentru calatoria de intoarcere in cazul biletelor dus-intors este obligatorie si trebuie facuta cu cel putin 3 zile inainte de data solicitata. In caz contrar, imbarcarea pasagerului se va face in limita locurilor disponibile, iar transportatorul nu va fi responsabil pentru daunele suferite de pasager ca urmare a imposibilitatii efectuarii calatoriei la data dorita de acesta.

Este strict interzis consumul de bauturi alcoolice in mijloacele de transport. Persoanele in stare de ebrietate nu vor fi acceptate la imbarcare chiar daca au o rezervare prealabila.

            Rezervarile se fac atat online la adresa www.amarilia.ro cat si telefonic la numerele 0743 705 705 ; 0747 214 366 ; 0770 909 744

intre orele 08.00 – 22.00 de Luni pana Duminica.

Amarilia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru rezervarile facute online, neconfirmate telefonic.