Galati – Arad

GALATI - ARAD

Programul de transport curse microbuze Galati – Arad orele de plecare si sosire precum si punctele de imbarcare pe ruta Galati – Arad

  REZERVA    – Cursa disponibila
  REZERVA    – Cursa indisponibila

 

Plecare
06:00

Durata
14h

Sosire
20:30

  REZERVA 

Plecare
07:30

Durata
14h

Sosire
21:45

   REZERVA 

Plecare
17:00

Durata
13h30

Sosire
06:00

   REZERVA 

SERVICII

   Wi-Fi
Este imposibil să te plictisești la bordul microbuzelor noastre cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G !

Spațiu pentru picioare
Fix-Bus îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Micobuzele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.

    Prize
Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre  prizele din microbuzele noastre.

Bagaje
Microbuzele Fix-Bus oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de bagaje, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele mari.

SERVICII

Fix-Bus Romania depune eforturi pentru a transporta pasagerul si bagajele cu promptitudine in conditii de siguranta si confort. Orice amanare sau renuntare la calatorie se face cu cel putin 24 de ore inainte de ora plecarii. Nici o plecare in cursa nu poate fi amanata din cauza intarzierii calatorilor. In cazul neprezentarii calatorului in cursa, Fix-Bus Romania va dispune de loc in interesul sau. Calatorul are obligatia sa se prezinte cu minim 10 minute la locul de imbarcare, intarzierea sau neprezentarea, ii ofera dreptul transportatorului sa anuleze rezervarea fara a restitui contravaloarea biletului.