Galati

PLECARI DIN GALATI

Program transport curse microbuz cu plecare din Galati, orele de plecare si sosire precum si punctele de imbarcare  din statia Galati

Transport din Galati catre :

GalatiAraddetalii
GalatiTimisoaradetalii
GalatiLugojdetalii
GalatiDevadetalii
GalatiSibiudetalii
GalatiFagarasdetalii
GalatiBrasovdetalii
GalatiTg.Secdetalii
GalatiOnestidetalii
GalatiAdjuddetalii
GalatiFocsanidetalii
GalatiTecucidetalii
GalatiVienadetalii

SERVICII

   Wi-Fi
Este imposibil să te plictisești la bordul microbuzelor noastre cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G !

Spațiu pentru picioare
Amarilia îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Micobuzele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi.

    Prize
Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre  prizele din microbuzele noastre.

Bagaje
Microbuzele Amarilia oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de bagaje, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele mari.

TRANSPORT CATRE ALTE DESTINATII